علت درگذشت رستم قاسمی چه بود؟ + آخرین توئیت وی

مهندس رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی و وزیر نفت دولت احمدی‌نژاد، بعد از یک دوره تحمل بیماری درگذشت.

 رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم و وزیر نفت دولت احمدی‌نژاد پس از تحمل یک دوره بیماری صبح‌ امروز دار فانی را وداع گفت. 

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از شهرآرانیوز، براساس اخبار؛ چند ماه بعد از انتخاب رستم قاسمی برای وزارت راه، نشانه‌های بیماری در وی ظاهر شده اما او ضمن آغاز درمان، با تمام توان وظایف خود را دنبال می‌کرد، که متاسفانه از حدود دو ماه قبل بیماری وی تشدید می‌شود. پیشرفت بیماری سرطان به‌گونه‌ای بوده که درمان افاقه نکرده و در نهایت امروز خانواده و همه دوستان و همرزمانش را در غم از دست دادن خود سوگوار کرد.

627679_728

یاسر جبرائیلی با انتشار توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت: مهندس قاسمی حقیقتا یک گنجینه تمام عیار بود که واقعیت “ما می‌توانیم” را از سدسازی تا پالایشگاه‌سازی و کشتی‌سازی تا مقابله با تحریم به تجلی رساند و پس از عمری مجاهدت، امروز آرام گرفت و به یار شهیدش حاج قاسم سلیمانی پیوست. رضوان و رحمت خدا بر او باد…

627695_221

آخرین توئیت رستم قاسمی: حلالم کنید…

در آخرین توییتی که در صفحه منتسب به رستم قاسمی منتشر شد، نوشته شده است: در تمام دوران خدمتم، از میدان جنگ نظامی تا نبرد اقتصادی تلاشم این بود که تا پای جان و آبرو و آخرین نفس، سرباز وفادار ایران و خدمتگزار شما مردم عزیز باشم. از ملت شریف ایران بابت تمام کاستی های دوران مسئولیت طلب حلالیت دارم.

627694_340

سخنگوی دولت، هفتم شهریور ماه امسال با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از رستم قاسمی وزیر راه ‌و شهرسازی در جریان آخرین وضعیت سلامتی و روند درمان وی قرار گرفت. در این ملاقات، بهادری جهرمی ضمن ابلاغ سلام و احوال‌پرسی رئیس‌جمهور و اعضای دولت برای قاسمی آرزوی سلامتی و شفای عاجل کرد.

براساس این گزارش، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌‌جمهور، یکم آذرماه امسال ضمن تقدیر از تلاش‌های رستم قاسمی در دوران مسولیت خود در وزارت راه و شهرسازی و آرزوی سلامتی برای ایشان، با استعفای آقای رستم قاسمی در پی تشدید بیماری، موافقت کرده بود.

بیوگرافی رستم قاسمی

رستم قاسمی در سال ۱۳۴۳ در روستای سرگاه از توابع شهرستان مهر، استان فارس زاده شد. وی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران آموزش راه دور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۹۴ است.

رستم قاسمی با یکی از اقوام دور خود ازدواج کرده است، پدر همسرش از روحانیون با ایمان شهر ری بوده است. همسر وی در سال ۱۳۸۶ از دنیا رفت. حاصل ازدواج آن‌ها ۲ دختر و ۲ پسر است.  

از جمله سوابق سیاسی رستم قاسمی می‌توان به عضویت سپاه پاسداران در سال ۶۰ در جنگ ایران و عراق، فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در سال ۸۶، وزارت نفت دولت احمدی‌نژاد و وزارت راه و شهرسازی دولت سیزدهم اشاره کرد.

وی در مرداد ماه ۱۳۹۰ در پی برکناری میرکاظمی، توسط محمود احمدی‌نژاد برای تصدی پست وزارت نفت پیشنهاد شد و در ۱۲ مرداد، به‌عنوان آخرین وزیر نفت دولت دهم از مجلس رای اعتماد دریافت کرد.

رستم قاسمی ۳ شهریور ۱۴۰۰ از دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با ۲۶۷ رای موافق برای وزارت راه و شهرسازی رای اعتماد گرفت.

فرماندهی یگان‌های رزمی در دوران دفاع مقدس، فرمانده مهندسی قرارگاه دریایی عملیاتی خاتم الانبیاء (ع)، فرمانده مهندسی نیروی دریایی سپاه، فرمانده قرارگاه سازندگی نوح (ع)، فرمانده قرارگاه مرکزی سازندگی خاتم الانبیاء (ع)، عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و تهران، مدیرعامل و رییس هیئت‌مدیره شرکت مهندسی نیروی نفت، رییس هیئت‌مدیره شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)، رییس هیئت‌مدیره شرکت کشتی‌سازی خلیج فارس (ایزوایکو) و دبیر شورای‌عالی صنایع دریایی کشور از دیگر سوابق مدیریتی رستم قاسمی بود.

همچنین زمانی که رستم قاسمی فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه بود در فهرست تحریم‌های سازمان ملل، دولت آمریکا، اتحادیه اروپا و استرالیا قرار گرفت که بعد از وزیر شدن، از فهرست تحریم‌های بین‌المللی خارج شد.

قاسمی در اردیبهشت ۱۴۰۰ نامزدی خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرد. پس از نشست‌خبری اعلام کاندیداتوری و با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور برای شرکت در انتخابات ثبت‌نام کرد اما قبل از اعلام اسامی تأیید صلاحیت‌شدگان توسط شورای نگهبان، از کاندیداتوری انصراف داد.

منبع : شایا نیوز

مطلب پیشنهادی

1714403620 1983385

بسته تخفیف مکالمه همراه اول به مناسبت روز خلیج فارس

در این پست بسته تخفیف مکالمه همراه اول به مناسبت روز خلیج فارس را در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *