تیتر خبرها

(ویدئو) طرز تهیه کتلت مرغ؛ اگه یه غذای آسون و خوشمزه واسه شام میخواین حتما درستش کنید

برای درست کردن کتلت مرغ به مرغ، تخم مرغ، پیاز، سیب‌زمینی، فلفل دلمه ای، پودر سوخاری و یک سری ادویه و چاشنی نیاز دارید.

شایانیوز- کتلت مرغ یه غذای خوشمزه نونی واسه وعده شامِ که خیلی سریع آماده میشه و برای کسایی که معذوریت مصرف گوشت قرمز دارن یا کسایی که رژیم دارن گزینه مناسبی است. برای درست کردن این کتلت به مرغ، تخم مرغ، پیاز، سیب‌زمینی، فلفل دلمه ای، پودر سوخاری و یک سری ادویه و چاشنی نیاز دارید. اگه دوست دارید طرز تهیه این کتلت خوشمزه رو یاد بگیرید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد اولیه لازم برای تهیه کتلت مرغ

ترکیب ران و سینه مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

پیاز رنده شده ۱ عدد

حریره سیر ۱ قاشق چایخوری

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای قرمز کوچک ۱ عدد

پودر پانکو یا سوخاری ۲ قاشق غذاخوری

ادویه کاری مرغ نصف قاشق چایخوری

پودر پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱/۳ قاشق چایخوری

جعفری ۱۰ شاخه

تخم مرغ ۱ عدد

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

ko

طرز تهیه کتلت مرغ

۱- برای درست کردن کتلت مرغ ابتدا باید ران و سینه مرغ رو چرخ کنید. بعد از اینکه مرغ رو چرخ کردید سیب زمینی ها رو هم رنده کنید آبش رو بگیرید و به مرغ اضافه کنید. بعد برید سراغ پیاز؛ اون ها رو هم رنده کنید. ممکن این سوال براتون پیش اومده باشه که برای مرینیت کردن گوشت باید از چه پیاز استفاده کنید؟ در پاسخ به این سوال باید بگیم که پیاز سفید بهترین پیاز برای مرینیت کردن گوشت ها است.

حتما شنیدید که میگن وقتی پیاز رنده شده رو به گوشت اضافه می کنید حتما آبش رو بگیرد اما اگه آب پیاز کامل بگیرید گوشتتون بوی زهم میگیره چون شما فقط تفاله های پیاز به گوشت اضافه کردید پس بهترین کارِ این که وقتی پیاز رو رنده کردید اون کنار بزارید آبی که ازش جدا میشه رو دور بریزید باقی پیاز بدون هیچ فشار دادنی به گوشت اضافه کنید. 

km

۲- فلفل دلمه ای رو هم رنده کنید آبش رو بگیرید و به مواد اضافه کنید. حالا نوبت جعفری هاست؛ یه دسته کوچیک جعفری رو ساطوری کنید و به موادتون اضافه کنید. به گزارش شایانیوز در نهایت تخم مرغ، حریره سیر، سس خردل، پودر سوخاری، پاپریکا، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنید مواد رو خوب ورز بدید. حالا با دست فرمشون بدید و دو طرفش رو داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.

اگر دوست دارید آشپزی های ما رو دنبال کنید به صفحه آشپزی شایانیوز سر بزنید.

منبع: پیج اینستاگرام foodiemaryam

منبع : شایا نیوز

مطلب پیشنهادی

فال روزانه

فال ۵ بهمن ۱۴۰۲ / فال روز پنج شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۲

در این پست فال ۵ بهمن ۱۴۰۲ / فال روز پنج شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۲ را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *